El FC Santboià encara la nova temporada amb l’ascens com a objectiu

L’equip de Juan Camilo Vázquez comença la segona temporada consecutiva a Primera Catalana amb l’objectiu d’assolir l’ascens a la Tercera Divisió. El primer partit serà el diumenge 6 de setembre al camp del CE El Catllar. 

Acosta i Cortezón es preparen per llançar una falta // Jose Polo

Acosta, un dels nous jugadors, es prepara per llançar un tir lliure en un partit de pretemporada // Jose Polo

El FC Santboià comença el segon curs sota les ordes de Juan Camilo Vázquez diumenge 6 de setembre a les 6 de la tarda al camp del CE El Catllar. Després de veure com l’ascens a Tercera s’escapava a la promoció la temporada passada, l’objectiu d’aquest curs no és cap altre que l’ascens.

L’equip ha incorporat jugadors de qualitat com Carles Martínez, procedent del Viladecans o Dani Acosta, que arriba des del Martinenc. També jugadors amb experiència i molt d’ofici, com Josele, davanter que ha passat per Santfeliuenc i Cornellà i el migcampista Roberto Camacho, fins ara a l’Europa.

El mercat d’estiu també ha suposat el retorn de Kevin Sánchez a Sant Boi, la incorporació del defensa Àlex Ruiz, el fitxatge del porter Àlex Espinet i el davanter Pedro Bravo. Sergio López, vingut del Cerdanyola, ha estat el protagonista de l’últim partit de pretemporada, on els santboians han guanyat el Trofeu Lluro de Mataró gràcies a un gol del centrecampista. Abans, també en pretemporada, l’equip ha destacat per una bona actuació a la Copa Baix Llobregat, on van plantar cara dos clubs de 2a B per després caure a la final contra el Gavà.

L’equip també ha patit algunes baixes. Niko Kata, Marc González, Pau Mas, David Morillo, Gerard Marsal, Dídac Rodríguez “Didi”, Dani Iglesias, Vicenzo Napuri i Jaime Hernández no formaran part de l’equip; on sí seguiran Raúl Cortezón, Kilian García, Joel Paredes, Omar Balde, José Javier Fernández “Jota”, Liborio Ruiz “Libo”, Joel Martínez, Lluís Gaudioso, David Cárdenas, Jaume Albert, Xavier León, Javier Heredia i Buba Jalow.

Recomanacions personalitzades