L’Ajuntament reconeix l’èxit de l’escola de dansa Loida Grau

L’escola de dansa Loida Grau rep el reconeixement de l’Ajuntament de Sant Boi després l’èxit aconseguit a la Dance World Cup. 

Els artistes de Loida Grau amb les autoritats municipals // Ajuntament de Sant Boi

Els artistes de Loida Grau amb les autoritats municipals // Ajuntament de Sant Boi

Després de l’èxit, el reconeixement. L’Ajuntament de Sant Boi i la seva alcaldessa, Lluïsa Moret, han rebut els ballarins de l’escola santboiana Loida Grau. Acompanyats de les seves families, els vuit joves santboians que van participar en la Dance World Cup han rebut el reconeixement de les màximes autoritats municipals. Dues d’elles, Maria Lamuela i Carla Ruiz, van proclamar-se campiones del món a la competició disputada a Bucarest.

«És un orgull comptar amb santboians i santboianes que porten el nom de Sant Boi arreu», ha dit l’alcaldessa a través del seu blog. «Com Ajuntament tenim el deure de col·laborar perquè el gran esforç que realitzen aquestes famílies tingui la recompensa desitjada», ha afirmat l’alcaldessa.

Molts d’aquests artistes, obligats a fer jornades d’entrenament molt intenses per aconseguir aquests resultats, tenen dificultats econòmiques per poder costejar desplaçaments i material. Segons ha pogut saber aquest diari, és possible que l’Ajuntament augmenti els ajuts als integrants d’aquesta entitat pròximament.

Recomanacions personalitzades