Maria Lamuela i Carla Ruiz, campiones del món de dansa contemporània

Les joves santboianes Maria Lamuela i Carla Ruiz aconsegueixen la medalla d’or a la Dance World Cup, disputada a Romania. L’escola Loida Grau torna de Bucarest amb grans resultats. 

Maria Lamuela i Carla Ruiz en una de les seves actuacions // @marialamuelaoficial

Maria Lamuela i Carla Ruiz en una de les seves actuacions // @marialamuelaoficial

Talent i treball reconegut a escala mundial. Això és el que passa a la Loida Grau Dance Study de Sant Boi de Llobregat. Una de les proves són els resultats aconseguits a l’última Dance World Cup disputada a Bucarest (Romania). En el campionat del món dues alumnes, Maria Lamuela i Carla Ruiz, han aconseguit la medalla d’or en la modalitat de dansa contemporània. La jove parella -Lamuela només té 10 anys – ha superat d’aquesta manera la medalla de plata aconseguida l’any passat a Lisboa. Un èxit sense precedents.

Fins a 8 alumnes de Loida Grau han participat en aquesta competició. A més de Lamuela i Ruiz, també han ballat Mónica Crespo, Esther Serrano, Marina Revelles, Rubén Moreno, Lorena Molina i Alejandro Molina. Moreno ha aconseguit dues medalles de plata, una en solitari en la categoria de Sènior Solo Foklore i una en parella en la categoria de Sènior Duo Folklore formant parella amb Serrano. Lorena Molina, Marina Revelles i Alejandro Molina han aconseguit una quarta posició i, aquest últim, també s’ha fet amb un cinquè lloc en solitari en ballet.

Loida Grau porta treballant des de l’any 2003 a la ciutat i ensenya tot tipus de gèneres, com per exemple ballet, jazz, flamenc, dansa espanyola, contemporani o funky, per exemple. A més, també va fundar el 2008 la Jove Companyia de Dansa de Sant Boi, que fins ara ha presentat vuit treballs originals.

Recomanacions personalitzades