El FC Santboià comença el curs guanyant a casa d’un rival directe

CE El Catllar 0-2 FC Santboià. Els de Sant Boi comencen la temporada amb victòria al camp d’El Catllar, que l’any passat va ser tercer. Daniel Acosta, un dels fitxatges de l’estiu, marca el primer gol del curs.

Acosta celebrant el primer gol de la temporada // FC Santboià

Acosta celebrant el primer gol de la temporada // FC Santboià

El Futbol Club Santboià va començar la temporada al Municipal de El Catllar, un dels camps complicats del grup segon de Primera Catalana. L’equip tarragoní va acabar tercer la temporada passada, just per sota del mateix Santboià, i segurament tornarà a estar a la part alta de la classificació. És per això que la victòria aconseguida pels de Juan Camilo Vázquez té valor doble, més si es té en compte que els primers partits de lliga sempre són especials i complicats, sobretot si actues lluny del teu estadi.

Un dels fitxatges de la temporada, el lateral esquerre Daniel Acosta, va ser l’autor del primer gol del curs. L’ex-Viladecans va mostrar la seva qualitat en el llançament de falta directa i va superar Abel Yebenes amb un gran gol sobre el minut 8 (0-1). Abans de la mitja part arribaria la sentència. Aprofitant un llançament de penal, el davanter Joel Martínez va fer el 0 a 2 just abans de la mitja part, deixant l’equip rival amb la moral tocada.

CE El Catllar: Abel Yebenes, Eduard Escote, Amador Voces, Alexandre Iloie, Edgar Cañellas, Gabriel Vidal, Daniel Antolinez, Carlos Henarejos, Marc Blasi, Roger Nolla i Èric Gràcia. Suplents: David Jimenez, Pau Vázquez, Javier Eslava, Ismael Rojas, David Giral, Oriol Roca i Alberto José Gámez.

FC Santboià: Jaume Albert, Kilian Garcia, Daniel Acosta, David Cárdenas, Javier León, Liborio Ruiz, Buba Jalow, Luis Gaudioso, Joel Martínez, Roberto Camacho i Raul Cortezón. Suplents: Alexandre Espinet, Omar Balde, Alex Ruiz, José Javier Fernández, Josele, Sergio López i Pedro Bravo.

Gols: (0-1) Daniel Acosta 8′, (0-2) Joel Martínez 41′.

Recomanacions personalitzades