Howe Gelb, M. Ward, Sidonie i Nacho Vegas conformen un dels «millors cartells de la història» de l’Altaveu

Noms com Howe Geld & M.Ward, Sidonie, Nacho Vegas, Christina Rosenvinge i Joan Miquel Oliver actuaran al Festival Altaveu 2015 conformant un cartell que, segons l’organització, és «dels millors de la història». 

altaveu2015Tot a punt per una nova edició del Festival Altaveu, que començarà dimecres 9 de setembre a les 20:30 amb el lliurament dels Premis Altaveu, a Can Massallera. Enguany, segons l’organització, estem a les portes de la «millor edició dels últims anys». El motiu: un cartell de luxe.

Grans noms del panorama internacional com Howe Gelb & M. Ward, que actuaran en un concert únic a Catalunya. Gelb és el líder de la mítica banda Giant Sand i porta 30 anys damunt dels escenaris. Ward, per la seva banda, també compta amb una sòlida carrera en solitari. A Sant Boi tots dos actuaran junts en un repertori amb cançons de cadascun d’ells i moments de fusió.

Dorian Wood, cantant i performer independent amb un repertori que va del gospel al nou classicisime passant pel blues i el folk, serà un altre dels noms importants que trepitjaran els escenaris santboians els dies 10, 11 i 12 de setembre.

De l’àmbit estatal també hi haurà actuacions de bandes importants com Sidonie, que presentarà el seu darrer treball discogràfic «Sierra y Canadá». També hi serà Nacho Vegas amb els temes de «Resituación», el darrer treball d’un dels cantautors més valorats del panorama espanyol. Christina Rosenvinge  presentarà el seu àlbum «Lo nuestro» i l’excomponent dels Antònia Font Joan Miquel Oliver proposarà un viatge per Mallorca simbòlic i suggerent. També hi haurà lloc per bandes local com RIU.

La plaça de l’Ajuntament tornarà a ser l’espai que acollirà els concerts gratuïts mentre que Cal Ninyo i els jardins de l’Ateneu seran escenaris de pagament.

Recomanacions personalitzades