Dues jugadores de la UE Santboiana competeixen amb Espanya

Núria Jou i Anna Puig han jugat en la derrota (52-20) contra Gal·les a Cardiff, corresponent al play-off d’ascens al WXV 2 i de classificació directa pel Mundial d’Anglaterra 2025.

Imatge del partit // Welsh Rugby Union

Dues jugadores de la UE Santboiana, Núria Jou i Anna Puig, han jugat amb la selecció espanyola de rugbi XV femenina en la derrota contra Gal·les a Cardiff (52-20).

Amb aquest resultat, ‘Las Leonas’ es queden sense l’ascens al WXV 2 i la classificació directa pel Mundial d’Anglaterra 2025. La primera part ha estat igualada i s’ha arribat al descans amb un marcador ajustat (21-20), però un parcial de 31-0 a la represa ha decantat la victòria a favor de les locals. Les rugbistes del degà han començat com a suplents i han sortit des de la banqueta a la segona meitat.

Espanya, que s’ha proclamat de nou campiona d’Europa, ha disputat aquest play-off davant el combinat britànic, que ha acabat últim del Sis Nacions. Després de perdre a Gal·les, l’equip dirigit per Juan González es jugarà la plaça mundialista al WXV 3.

Jou i Puig, que han aconseguit l’ascens a la Divisió d’Honor B amb el sènior femení aquesta temporada, han participat en un partit de màxim nivell a la selecció espanyola.