Jaime Guerra torna a ser campió d’Espanya en salt de llargada

L’atleta de Sant Boi de Llobregat ha guanyat la medalla d’or amb la millor marca personal, 8,17 metres, a La Nucía (Alacant).

Imatge del podi // Real Federación Española de Atletismo (RFEA)

Jaime Guerra, atleta de Sant Boi de Llobregat, s’ha tornat a proclamar campió d’Espanya a l’aire lliure. Aquesta vegada ha estat a La Nucía (Alacant) amb una millor marca personal.

L’esportista català, pertanyent al Cornellà Atlètic, ha guanyat la medalla d’or en salt de llargada després d’arribar als 8,17 metres en l’últim intent. Guerra ha aconseguit el seu segon títol consecutiu, que s’uneix al del 2023, i també va ser campió en triple salt fa cinc anys.

Eusebio Cáceres, atleta alacantí amb qui Guerra s’ha disputat la victòria, ha acabat en la segona posició i Iker Arotzena, tercer, ha completat el podi. Tessy Ebosele, Irati Mitxelena i Andrea Arilla han estat les tres primeres classificades a la categoria femenina.

Segons han informat fonts de la Federació Espanyola d’Atletisme a aquest mitjà, el santboià no té assegurada la seva participació als Jocs Olímpics 2024 atès que ha fet la marca mínima de competitivitat de la RFEA i no la de World Athletics. Per tant, Guerra està a l’espera de renúncies per poder estar a París.

Recomanacions personalitzades