Judith Corachán reprèn la competició a Mequinenza

La triatleta de Sant Boi de Llobregat participa a la Half Mequinenza, cursa de mitja distància a la província de Saragossa, el 14 de juliol.

Imatge d’arxiu // Cedida per Judith Corachán

Judith Corachán reprèn la competició amb la Half Mequinenza, a la província de Saragossa, el 14 de juliol.

El recorregut de la prova de mitja distància consta de 1.900 metres de natació, 80,2 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de marató. L’inici és a partir de les vuit del matí, segons diu l’organització.

La triatleta de Sant Boi de Llobregat arriba a la localitat aragonesa després d’unes setmanes sense competir. L’última cursa ha estat el 8 de juny a Zarautz, on ha acabat a la quarta posició. Anteriorment, Judith s’havia proclamat campiona d’Espanya de llarga distància a Castelló. A més, ha quedat segona a Xilxes i ha fet Top-10 a l’Ironman València.

Aquesta prova a Mequinenza i la mítica Embrunman el 15 d’agost són les properes cites de Corachán.

Recomanacions personalitzades