La UE Santboiana femenina afronta la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor B

El sènior femení disputa els quarts de final, contra l’Universitario Bilbao, al Baldiri Aleu el 4 de maig.

Imatge de la final de la Divisió d’Honor Catalana // Jordi Elías – UE Santboiana

El sènior femení de la UE Santboiana aspira a l’ascens de categoria després de proclamar-se campiones de Catalunya a La Foixarda. El proper pas per aconseguir-ho serà el partit contra l’Universitario Bilbao, campió del País Basc, als quarts de final de la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor B Femenina. Aquesta eliminatòria, com posteriorment les semifinals i la final, es juga a partit únic.

El decisiu partit tindrà lloc al Baldiri Aleu el 4 de maig a partir de les cinc de la tarda. Pozuelo Rugby Unión-Jabatas Móstoles, CR El Salvador Emerging-UCV i CR Málaga-Unizar són els altres enfrontaments dels quarts de final.

Recomanacions personalitzades