La UE Santboiana tanca la temporada

El sènior masculí perd al camp del Ciencias de Sevilla, als quarts de final de la Divisió d’Honor (37-15). Per la seva part, el sub-23 cau derrotat a la semifinal de la Lliga Nacional a Pozuelo de Alarcón (47-24).

Imatge d’arxiu d’un partit de la temporada al Baldiri Aleu // Dani Soneira

Derrota de la Santboiana contra el Ciencias de Sevilla (37-15) en el desplaçament a La Cartuja, als quarts de final de la Divisió d’Honor.

El primer temps ha acabat amb el resultat parcial de 18-3 favorable al conjunt andalús després de dues marques, una transformada, i dos cops de càstig passats. La Santboiana ha puntuat en un cop de càstig passat per Pepe de la Torre.

A la represa, els locals han ampliat l’avantatge mitjançant un assaig transformat. L’equip de Sergi Guerrero ha retallat les distàncies després de la marca de Juan Pablo Socino transformada per De la Torre. El Ciencias ha tornat a obrir forat al marcador, definitiu, a partir de dues marques i una transformació. Socino ha tancat el partit amb una marca, que no ha estat transformada.

La Santboiana finalitza la temporada després de l’eliminació. VRAC, Burgos i El Salvador són els altres semifinalistes en la lluita pel títol.

La Santboiana sub-23 cau a Pozuelo i es queda fora de la final

El sub-23 de la Santboiana no jugarà la final de la Lliga Nacional en perdre contra el Pozuelo Rugby Unión per 47-24 al Valle de las Cañas.

Instant del partit a Pozuelo de Alarcón // Carlos Pacheco – Pozuelo Rugby Unión

L’equip local ha aconseguit set marques, de les quals sis s’han transformat, i el degà ha sumat quatre marques i dues transformacions. Partit que s’ha decantat a favor del Pozuelo a la segona part, després d’una primera meitat igualada.

Víctor Rodríguez, Jan Mallén, Rhys Chambers i Israel Raigón han estat els anotadors dels santboians a Pozuelo de Alarcón. Álvaro Lahuerta, Álvaro Zurita, Miguel Ibáñez, Adrián Sotomayor, Rodrigo Arias i David Gallego per part del conjunt madrileny.

Pozuelo i Complutense Cisneros jugaran la final de la Lliga Nacional sub-23.

Recomanacions personalitzades