Les pluges de dilluns deixen diverses incidències a Sant Boi

Les intenses pluges de dilluns han deixat imatges d’inundacions a la ciutat. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, assegura que ja s’estan solucionant totes les incidències.

Sant Boi va patir inundacions en diferents punts del municipi // Instagram – Lluïsa Moret

Després de mesos amb molta falta de pluja i una situació de sequera preocupant a gran part del territori català, aquest dilluns les pluges han estat les protagonistes de la jornada. Aquest dilluns Catalunya va viure un dels dies més plujosos en aproximadament dos anys, deixant unes imatges a tot el territori que feia temps que no es veien. Al Baix Llobregat es van acumular al voltant de 100 mm en 24 hores, provocant un augment del cabdal del riu Llobregat que va fer saltar les alarmes en superar el perill de l’alerta Inuncat, segons informacions de Protecció Civil.

A Sant Boi, com a la resta de la comarca, la pluja ha estat ben rebuda, però les imatges del dia es van enregistrar durant la tarda, quan veïns i veïnes van veure com els carrers i els túnels del municipi quedaven inundats per les intenses precipitacions. De fet, les afectacions per inundacions es van produir la C-245 amb la plaça Europa, a la BV-2002 al Pont de Can Diví i al carrer Alacant.

Els cossos de seguretat treballen per solventar totes les incidències

Segons ha informat l’alcaldessa, Lluïsa Moret, les incidències i afectacions que van provocar les tempestes d’aquest dilluns ja estan en gran part solucionades gràcies a que els cossos de seguretat estan treballant per acabar de solventer-les el més aviat possible. De fet, segons ha confirmat l’Ajuntament, es van realitzar un total de 37 actuacions durant el mateix dilluns.

En aquest aspecte, Moret ha volgut agrair als serveis d’emergència, Policia Local, Protecció Civil, Bombers i Mossos d’Esquadra les seves actuacions durant les pluges intenses i la seva resposta ràpida davant les incidències provocades per l’aigua.

Recomanacions personalitzades