Dues victòries del CBS Sant Boi de beisbol i un triomf en softbol

L’equip de beisbol guanya els dos partits contra els Toros de Pamplona a casa i el sènior de softbol empata la sèrie a Viladecans.

Imatge del sènior de beisbol // Club de Béisbol y Sóftbol Sant Boi

El CBS Sant Boi ha tornat a competir en les màximes categories de beisbol i softbol. Abans del descans, els dos sèniors havien sumat dobles victòries a La Corunya i Viladecans.

Doble victòria en beisbol

Dos triomfs aconseguits pel Sant Boi contra els Toros de Pamplona a casa, en la setena jornada de l’Spanish Baseball League.

L’equip català s’ha imposat en el primer partit de la sèrie, que ha estat molt igualat, per 1-0. El segon joc també ha acabat amb la victòria santboiana (9-5) després de remuntar un 4-5 en contra gràcies a un parcial de 5-0.

Després d’aquests resultats, el Sant Boi se situa quart amb vuit triomfs i quatre derrotes. Els propers enfrontaments són al camp de l’Antorcha de València.

Un triomf en softbol

Una victòria sumada pel Sant Boi en el derbi del Baix Llobregat al camp del Viladecans, en la vuitena jornada de l’Spanish Softball League.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà Gómez

El conjunt local ha aconseguit el triomf al primer partit (10-7). El segon joc ha tingut un altre color i les santboianes han guanyat per 4 a 10.

La propera jornada és davant el Fènix de València, que està empatat amb el Sant Boi a nou victòries i cinc derrotes, a casa.

Recomanacions personalitzades