Més de 3.000 persones es concentren al poliesportiu de la Parellada per donar suport a Pedro Sánchez

El president del govern espanyol i l’alcaldessa de Sant Boi van donar suport al candidat del PSC a la Generalitat, Salvador Illa, en un acte de campanya celebrat el dijous a la ciutat.

Lluïsa Moret, Salvador Illa i Pedro Sánchez a l’acte de campanya celebrat a Sant Boi // PSC Baix Llobregat

El president del govern, Pedro Sánchez, ha visitat aquest dijous Sant Boi de Llobregat amb motiu d’un acte de campanya electoral de les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig. Sánchez i l’alcaldessa de Sant Boi i presidenta de la Diputació de Barcelona, Lluïsa Moret, han acompanyat al candidat del PSC a la presidència de la Generalitat, Salvador Illa, en un dels seus actes de campanya.

El míting de campanya electoral es va dur a terme al poliesportiu de la Parellada i ha aglutinat a unes 3.000 persones, unes 2.000 a l’interior del recinte i al voltant de 1.000 que s’han concentrat a l’exterior, seguint l’acte a través d’unes pantalles gegants instal·lades a les proximitats del poliesportiu. L’acte, que va començar al voltant de les 7 de la tarda, es va allargar fins passades les 8. En aquest, han intervingut l’alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; el candidat del PSC a la presidència de Catalunya, Salvador Illa; i el president del govern espanyol Pedro Sánchez.

L’alcaldessa i vicepresidenta primera del PSC, Lluïsa Moret, ha obert l’acte, donant la benvinguda a Salvador Illa i Pedro Sánchez i presentant la comarca del Baix Llobregat. En aquest sentit, per donar suport al seu company de partit, Moret va destacar en el seu discurs tot el que els ministres del partit dels socialistes han fet per Sant Boi i per la comarca en els darrers anys. «S’han recuperat les obres de la B-25, unes obres parades pel govern de Rajoy fa més de 12 anys, i que gràcies al govern de Sánchez i la ministra Raquel Sánchez ara són una realitat», va apuntar l’alcaldessa.

Lluïsa Moret durant el seu discurs a l’acte de campanya del PSC // PSC Baix Llobregat

A més, durant el seu discurs, Moret va posar al centre la comarca del Baix Llobregat, tot apuntant que és una comarca «plena de gent lluitadora, treballadora i valenta i és exemple de cohesió social, cooperació ciutadana, respecte i diversitat». L’alcaldessa, en aquest sentit, va apuntar que el que necessita el Baix Llobregat «és un president que miri pels interessos de la gent treballadora i que defensi Catalunya», tot apuntant que «el president que necessitem és Salvador Illa».

“Obrirem una nova etapa a Catalunya”

El candidat del PSC a la presidència de la Generalitat de Catalunya, Salvador Illa, va centrar el seu discurs a remarcar les carències que ha tingut Catalunya en els darrers 10 anys. En aquest aspecte, Illa va dir que «han estat 10 anys en què s’ha retallat en serveis públics» i que aquesta darrera etapa «ha estat una dècada perduda». El candidat del PSC va fer èmfasi en la necessitat de transformar les prioritats de la Generalitat, posant la mirada «en una tercera transformació de Catalunya que compti amb un govern amb voluntat d’unir i servir a la ciutadania».

A més, Illa, va fer èmfasi en el fet que el PSC és un partit «on entenem la política com un servei públic» i va afegir que la comarca del Baix Llobregat és una comarca de persones treballadores i «és el bressol del socialisme». En aquest sentit, va afirmar que el partit que apostarà pels interessos dels catalans i catalanes i que vetllarà per la millora dels serveis i de la ciutadania «és el partit dels socialistes de Catalunya».

Sánchez fa una crida a posar fi a “la fàbrica del fang”

L’acte el va tancar el president del govern, Pedro Sánchez. El socialista, en el seu discurs, va fer referència als cinc dies de reflexió que es va prendre la setmana passada, on es va plantejar si dimitir del càrrec. Sánchez, que assegura que ha tornat «més fort» ha fet una crida a posar fi a la «fàbrica del fang de la ultradreta» a través «dels vots, la democràcia i les urnes».

Pedro Sánchez, de fet, va afirmar que val la pena «continuar apujant el salari mínim i revalorar les pensions» entre altres fites del seu govern que va enumerar en el seu discurs. En aquest sentit, el president va afirmar que «continuarem per fer front a la ultradreta» i va afirmar que la democràcia «és la palanca de progrés de la gent humil a la qual nosaltres representem com a partit». Al final, Sánchez va afirmar que el millor govern que pot representar els interessos dels treballadors i treballadores del Baix Llobregat «és el PSC i Salvador Illa».

Recomanacions personalitzades