La UE Santboiana femenina fa història i es proclama campiona de la Divisió d’Honor Catalana

El sènior femení del degà s’ha imposat clarament al CN Poble Nou a la final i ha guanyat el títol (6-33). A més, aquest èxit li permet disputar la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor B estatal.

El sènior femení és campió de Catalunya // Jordi Elías – UE Santboiana

Històric èxit del sènior femení de la Unió Esportiva Santboiana, després de guanyar el seu primer títol de la Divisió d’Honor Catalana. Victòria clara per 6-33 contra el CN Poble Nou a la final de La Foixarda.

La primera part ha acabat amb el resultat parcial de 6-19 després de tres marques i dues transformacions del degà i dos cops de càstig passats pel conjunt de la Mar Bella. A la segona meitat, l’equip dirigit per Jordi Villalante ha sumat un parcial de 0-14 gràcies a dos assajos transformats per arrodonir la victòria. Les jugadores del degà s’han mostrat molt superiors durant tota la final.

Celebració del títol // Jordi Elías – UE Santboiana

Olga Martínez, Laia Catà, Martina Badia, Anna Puig i Ona Monés han estat les anotadores de la Santboiana en el gran triomf a la final. Nerea Sagasti ha realitzat els sis punts del Poble Nou.

El sènior femení del degà ha aconseguit un trofeu que se li havia resistit en les finals anteriors. Amb aquesta victòria, l’equip de Sant Boi de Llobregat jugarà la promoció d’ascens a la Divisió d’Honor B.

Recomanacions personalitzades