Pau Capell torna a córrer l’Ultra Trail Mont Blanc

El corredor de Sant Boi de Llobregat participa a la prova reina de 171 quilòmetres a Chamonix el proper 26 d’agost.

Pau Capell va guanyar l’UTMB 2019 // José Miguel Muñoz

Pau Capell torna a córrer l’Ultra Trail Mont Blanc el proper 26 d’agost. La mítica cursa, que el santboià va guanyar el 2019, viurà una nova edició.

El recorregut consta de 171 quilòmetres i 10.000 metres de desnivell positiu amb inici i final a Chamonix. La prova comença el 26 d’agost a les sis de la tarda i travessa tres països diferents: França, Suïssa i Itàlia. El Mont Blanc és el punt més important de l’UTMB, que forma part del prestigiós circuit UTMB World Series.

L’esportista de Sant Boi de Llobregat va aconseguir la victòria a l’Ultra Trail Mont Blanc 2019, que va significar la seva consecució del títol de l’Ultra Trail World Tour. El 2020 va intentar, sense èxit, batre el rècord de 20 hores i 19 minuts en solitari per la cancel·lació de la cursa a causa del Covid-19.

Aquesta prova és una de les cinc «grans» de la temporada de Capell. Transgrancanaria, Patagonia Run, Lavaredo i Ultra Pirineu són les altres.

Recomanacions personalitzades