Pau Capell és segon a la Transgrancanaria

L’ultrafondista de Sant Boi de Llobregat arriba al podi de la cursa, que té un recorregut de 126 quilòmetres entre Las Palmas de Gran Canaria i Maspalomas.

Pau Capell travessa la meta // Jordi Saragossa – Transgrancanaria

Pau Capell ha finalitzat segon a la Transgrancanaria, prova que està inclosa al circuit Spartan Trail World Championship. El corredor de Sant Boi de Llobregat ha completat la cursa en 13 hores, 58 minuts i 47 segons a les Illes Canàries.

La modalitat Classic ha constat de 126 quilòmetres amb desnivells positiu i negatiu d’uns 7.000 metres amb inici a la platja de las Canteras, a Las Palmas de Gran Canaria, i final al parc Sur de Maspalomas. El recorregut ha anat de nord a sud de l’illa. El lleonès Pablo Villa ha guanyat, Pau Capell ha acabat segon i el també català Pere Aurell ha tancat el podi masculí. Ragna Debats, dels Països Baixos i resident a Catalunya, ha aconseguit la victòria a la categoria femenina. Abby Hall, dels Estats Units, ha finalitzat segona i la catalana Claudia Tremps ha ocupat la tercera posició.

Arucas, Teror, Artenara, El Hornillo, Tejeda o Roque Nublo són algunes localitzacions que han format part de la prova. El santboià ha tornat a córrer la Transgrancanaria després que l’any passat fos baixa per lesió i on, anteriorment, sumava quatre victòries consecutives.

El proper repte important de Capell és la Patagonia Run a l’Argentina, a l’abril.

Recomanacions personalitzades