Judith Corachán torna a ser campiona d’Espanya de llarga distància

La triatleta de Sant Boi de Llobregat revalida el títol de campiona d’Espanya a Platja d’Aro (Girona) per segon any consecutiu.

Judith Corachán repeteix victòria a Platja d’Aro // Juan Carlos Díez – FETRI / 140.inn

Judith Corachán ha tornat a aconseguir la victòria al Campionat d’Espanya de llarga distància, a Platja d’Aro (Girona). L’esportista de Sant Boi de Llobregat ha acabat primera tant a la general del Tradeinn International Triathlon 140.6Inn com del Campionat d’Espanya.

Platja d’Aro, localitat del Baix Empordà, ha estat l’escenari de la segona edició del Tradeinn International Triathlon i Campionat d’Espanya. La cursa ha constat de 3.800 metres de natació al mar Mediterrani, 180 quilòmetres de ciclisme per llocs destacats de la província de Girona i 42 quilòmetres de cursa a peu. Corachán ha finalitzat líder a la general del Tradeinn International Triathlon i del Campionat d’Espanya amb un temps de 9 hores, 15 minuts i 57 segons.

Simona Krivankova, segona, i Claire Weller, tercera, han completat el podi del Tradeinn International Triathlon 2022. Mireia Masip, cinquena a la general, ha guanyat la plata al Campionat d’Espanya i la tercera posició ha quedat deserta.

Corachán ha sumat la seva tercera medalla d’or en un Campionat d’Espanya de llarga distància després de les guanyades a Platja d’Aro l’any passat i a Eivissa el 2015.

Recomanacions personalitzades