Judith Corachán guanya el Campionat d’Espanya de llarga distància

La triatleta de Sant Boi de Llobregat es penja la medalla d’or després de ser campiona d’Espanya de llarga distància a Platja d’Aro (Girona).

Judith Corachán, al centre del podi, com a campiona d’Espanya // Foto cedida per comunicació de Judith Corachán

Judith Corachán ha aconseguit la victòria al Campionat d’Espanya de llarga distància, disputat a Platja d’Aro (Girona). La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha estat segona a la classificació general del Tradeinn International Triathlon 140.6Inn i la primera espanyola en creuar la meta. Segona medalla d’or de la catalana en aquesta prova després de l’aconseguida a Eivissa el 2015.

Platja d’Aro, localitat del Baix Empordà, ha estat l’escenari de la primera edició del Tradeinn International Triathlon. També era Campionat d’Espanya de llarga distància. La competició ha constat de 3.800 metres de natació al Mar Mediterrani, 180 quilòmetres de ciclisme per alguns llocs destacats de la província de Girona i 42 quilòmetres de cursa a peu majoritàriament pel passeig marítim. Corachán ha quedat segona a la classificació general del Tradeinn International Triathlon i ha estat la primera espanyola en creuar la meta. Un temps de 9 hores, 37 minuts i 55 segons.

Nikki Bartlett, tercera, i Emma Bilham, guanyadora, han completat el podi del Tradeinn International Triathlon. Chantal Cumming, quarta, i Katharina Wolff, cinquena, han tancat el top-5 de la classificació general d’aquesta prova gironina. Lucía Blanco, plata, i Ivet Farriols, bronze, han compartit el podi del Campionat d’Espanya amb Judith Corachán.

Corachán ha sumat la seva segona medalla d’or en un Campionat d’Espanya de llarga distància després de la guanyada a Eivissa, la major de les Illes Pitiüses, el 2015.

Recomanacions personalitzades