Judith Corachán disputa el Campionat d’Espanya de llarga distància

La competició se celebra aquest diumenge, 30 de maig, a Platja d’Aro amb la participació de la triatleta santboiana.

Imatge d’arxiu // Marcos Cabrera – Sportphotography

Judith Corachán participa al Campionat d’Espanya de llarga distància el diumenge, 30 de maig, a Platja d’Aro (Girona). La triatleta de Sant Boi de Llobregat torna a una competició després de ser cinquena al Challenge Mogán Gran Canaria. Primera edició del Trade Inn International Triathlon.

El Campionat d’Espanya de llarga distància consta de 3.800 metres de natació al Mar Mediterrani, 180 quilòmetres de ciclisme per alguns llocs destacats de la província de Girona i 42 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Platja d’Aro. La competició comença el 30 de maig al matí amb la presència de la triatleta de Sant Boi de Llobregat. Platja d’Aro és una localitat turística situada a la comarca del Baix Empordà, a la Costa Brava.

Corachán torna a competir en una cursa de llarga distància. L’última vegada va ser a l’Ironman Nova Zelanda el 2020, on va aconseguir la classificació per al Mundial de Hawaii.

L’esportista santboiana ha finalitzat en la cinquena posició al Challenge Mogán Gran Canaria a l’abril en la seva primera cursa del 2021.

Recomanacions personalitzades