Judith Corachán és tercera a l’Ironman de Nova Zelanda

La triatleta santboiana es classifica per al Mundial de Kona (Hawaii).

Judith Corachán al tercer esglaó del podi // Javi Cano

Èxit de Judith Corachán a l’Ironman de Nova Zelanda en l’inici de la temporada. La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha acabat tercera i s’ha classificat per al Campionat del Món de Kona (Hawaii). Primera espanyola que puja al podi en aquesta prova mítica.

La cursa ha consistit en 3,8 quilòmetres de natació al llac Taupó, 180 quilòmetres de ciclisme i una marató de 42,2 quilòmetres.

Corachán s’ha col·locat tercera a la cursa a peu i ha finalitzat en aquesta posició amb un temps de 9 hores, 3 minuts i 22 segons. Teresa Adam i Meredith Kessler han estat les dues primeres classificades. «Slot» aconseguit per la santboiana. El Mundial de Kona és a l’octubre.

Recomanacions personalitzades