L’AMB tanca el parc de la Muntanyeta pel coronavirus

L’Àrea Metropolitana de Barcelona ha ordenat el tancament dels equipaments infantils i esportius dels parcs metropolitans i de les platges de la metròpolis de Barcelona. Això inclou el parc de la Muntanyeta de Sant Boi.

Propietaris i gossos estrenant el nou espai d'esbarjo per a gossos del parc de la Muntanyeta // David Guerrero
Espai d’esbarjo per a gossos del parc de la Muntanyeta // David Guerrero

Davant l’evolució del coronavirus, i seguint les instruccions i recomanacions de les autoritats competents, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i els ajuntaments estan treballant de manera coordinada en el tancament de les àrees de jocs infantils i les zones esportives de la xarxa de parcs i platges metropolitanes.

En el cas dels parcs, l’AMB està promovent el tancament d’aquestes àrees mitjançant la intervenció de Protecció Civil o dels cossos de seguretat locals. Per tant, no es podrà accedir a aquestes àrees de joc ni equipaments esportius del parc de la Muntanyeta. Tampoc es recomana caminar per altres zones del parc si no és totalment indispensable.

Més informació del coronavirus a Sant Boi de Llobregat

L’Ajuntament adopta mesures de prevenció i restricció pel coronavirus

L’Ajuntament suspèn la 21a Carxofada pel coronavirus

Recomanacions personalitzades