Judith Corachán acaba cinquena al Challenge Mogán Gran Canaria

La triatleta santboiana finalitza la cursa amb un temps de 4 hores, 20 minuts i 22 segons després de remuntar posicions a la classificació.

Judith Corachán durant la cursa a Gran Canaria // Misael Gil

Judith Corachán ha finalitzat el Challenge Mogán Gran Canaria en la cinquena posició en l’inici de la seva temporada. La triatleta santboiana, que repeteix el resultat de fa quatre anys, obté un temps de 4 hores, 20 minuts i 22 segons. Nou top-5 de l’esportista catalana a les Illes Canàries.

El recorregut ha tingut 1.900 metres de natació a la Platja Anfi, 90 quilòmetres de ciclisme que inclouen la pujada al Port de Mogán i 21 quilòmetres de cursa a peu d’inici i final a la Platja Anfi. El circuit de la prova ha anat en paral·lel al mar amb la meta a l’illa Anfi del Mar del municipi grancanari.

Corachán ha remuntat posicions i ha repetit el resultat aconseguit fa quatre anys al Challenge Mogán Gran Canaria. Nicola Spirig (Suïssa) ha estat la guanyadora de la cursa. Sarissa de Vries (Països Baixos) i Lisa Norden (Suècia) han completat el podi de la categoria Pro femenina. Katrina Matthews (Regne Unit) ha acabat quarta i una altra espanyola, Sara Pérez, ha finalitzat sisena.

La propera cursa de Corachán és el Tradeinn International Triathlon amb sortida i arribada a Platja d’Aro el 30 de maig. Aquesta prova, també anomenada Campionat d’Espanya de Llarga Distància, es disputarà si es donen les condicions sanitàries necessàries a Catalunya.

Recomanacions personalitzades