Les sales d’estudi de L’Olivera i Can Massallera obren en horari nocturn per als exàmens finals

Les sales d’estudi de L’Olivera i Can Massallera amplien l’horari fins a la matinada coincidint amb el període dels exàmens finals.

L’aforament a les aules d’estudi és limitat i cal dur-hi mascareta // Ajuntament

L’Olivera i Can Massallera obren des d’aquesta setmana i fins el proper 22 de juny les seves sales d’estudi també en horari nocturn, de 21h a 1h, coincidint amb el període d’exàmens finals.

L’horari nocturn s’afegeix al que ja fan habitualment les dues aules d’estudi, que a L’Olivera és de dilluns a divendres de 9h a 21h, i dissabtes de 9h a 14h. Can Massallera, en canvi, obre de dilluns a divendres de 17h a 21h, i el cap de setmana de 10h a 14h i de 17h a 21h.

Al Casal Marianao també hi ha una aula d’estudi habilitada, tot i que aquesta no obre en horari nocturn i només s’hi pot anar de dilluns a divendres de 9h a 19.30h. A causa de la pandèmia, l’aforament a totes les sales d’estudi és limitat i és obligatori l’ús de la mascareta.

Recomanacions personalitzades