Inaugurades les dues noves línies d’autobús que arriben a l’hospital de Sant Boi

Les línies 574 i 575 connecten el Parc Sanitari Sant Joan de Déu amb els municipis de Vallirana, Cervelló, La Palma i Corbera. Els autobusos funcionen des del passat mes de gener, però aquest dilluns tenia lloc l’acte de presentació amb la presència de Lluïsa Moret i representants del govern de la Generalitat.

L’alcaldessa Lluïsa Moret durant la presentació // Ajuntament de Sant Boi

Aquest setmana ha tingut lloc l’acte de presentació de les noves línies d’autobús que donen accés a l’Hospital de Sant Boi de Llobregat des dels municipis de Vallirana, Cervelló, La Palma de Cervelló i Corbera. 

La presentació ha comptat amb la presència de l’alcaldessa Lluïsa Moret, el vicepresident de la Generalitat de Catalunya i conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, i el conseller de Salut, Josep Maria Argimon.

Les línies 574 i 575, que porten funcionant des del passat mes de gener, s’han creat per donar resposta «a les necessitats de mobilitat de 40.000 persones residents en aquests quatre municipis, que han passat a tenir com a centre hospitalari de referència el Parc Sanitari de Sant Joan de Déu«, segons apunta l’Ajuntament de Sant Boi en un comunicat.

La línia 574 fa el recorregut Corbera de Llobregat-La Palma-Molins de Rei-Hospital de Sant Boi; mentre que la 575 segueix la ruta Vallirana-Cervelló-Sant Vicenç dels Horts-Hospital de Sant Boi.

Els treballadors, saturats

Arran de l’increment d’usuaris, els treballadors del centre hospitalari han lamentat durant les últimes setmanes un augment de feina que els ha saturat. De fet, els sanitaris s’han manifestat per condemnar la seva situació i reclamar solucions. Ja molt abans d’aquest canvi, la saturació a l’hospital causava malestar fins al punt que el tema va arribar al Parlament de Catalunya.

Recomanacions personalitzades