El Sant Boi suma una doble victòria a Gran Canaria

L’equip sènior de softbol guanya clarament els dos partits de la sèrie contra el Capitalinos en el primer desplaçament de la Divisió d’Honor.

Imatge de la sèrie // Facebook CBS Capitalinos Gran Canaria

Ple de victòries del CBS Sant Boi a les dues primeres jornades i és líder del grup B de la Divisió d’Honor de softbol. L’equip de Xavi Civit ha guanyat al camp del Capitalinos Gran Canaria en el primer desplaçament després dels triomfs anteriors contra el Viladecans.

L’equip de Sant Boi de Llobregat s’ha imposat de forma contundent en el primer partit (0-13) i també en el segon (0-17). El conjunt català ha estat superior al canari en tots els aspectes del joc durant aquesta sèrie, disputada al Campo de Sófbol El Hornillo de Telde. Els propers partits del Sant Boi tornen a ser fora de casa, davant el Dridma Rivas de Madrid.

Recomanacions personalitzades