El Santboià enllaça dues victòries a casa

Triomf de l’equip de José Alcaraz contra el Vic Unió Esportiva per 1-0, a la jornada 21 del grup 2 de Primera Catalana.

Imatge dels titulars // Futbol Club Santboià

Victòria del Santboià contra el Vic UE per 1-0 al Joan Baptista Milà, a la jornada 21 del grup 2 de Primera Catalana. Després d’aquest bon resultat, els de José Alcaraz se situen amb 36 punts i pujen a la quarta posició de la classificació.

La primera meitat ha finalitzat sense gols al marcador i els locals han aconseguit el gol de la victòria al 69 de la represa. Serigne, que ha entrat al terreny de joc des de la banqueta, ha donat els tres punts als del Baix Llobregat després d’un xut ras ajustat a un pal de la porteria de Solanich. Els santboians es retroben amb el triomf, que és el segon consecutiu a casa després de l’anterior davant el Sant Cugat.

El Santboià visita el Feliu i Codina per jugar contra l’Horta el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Álex, Adán, Karim (Joan), Peñas, Dani Martínez, Robert Ferrer, Guillermo Marín (Peláez), Adrián Toro (Rubén), Biel (Galderic), Felius (Serigne) i Ferri.

UE Vic: Solanich, Busquets, Berenguer, Balagué (Armengou), Joel Sánchez (Caballé), Bellalta (Simó), Campayo, Generó, Flavio, Bertrana i Ferran Giménez.

Gol: 1-0, Serigne (min 69).

Àrbitre: Fabio Canavese Pujol. Grogues a Dani Martínez, Adrián Toro i Peñas al Santboià. Grogues a Berenguer i Campayo per part del Vic.

Estadi: Joan Baptista Milà.

Derrota del Santboià femení

L’equip sènior femení ha perdut per 2-1 al camp de la Penya Barcelonista Sant Vicenç, a la jornada 20 del grup 3 de la Segona Divisió Catalana, i és setè a la taula classificatòria amb 25 punts. Andrea Isasi ha marcat el gol visitant. El proper partit del Santboià és contra el Molins de Rei al Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades