Es creen dues noves línies d’autobús per millorar l’accés a l’hospital de Sant Boi

A partir del 24 de gener es posaran en marxa les noves línies per facilitar l’accés al Parc Sanitari Sant Joan de Déu des de Vallirana, Cervelló, Corbera i la Palma.

Imatge d’arxiu d’una parada d’autobús // David Rodríguez

A partir del proper dilluns 24 de gener, el Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori posarà en servei dues noves línies d’autobús per millorar l’accessibilitat en transport públic al Parc Sanitari Sant Joan de Déu de Sant Boi des dels municipis de Vallirana, Cervelló, Corbera i la Palma de Cervelló.

D’aquesta manera, es cobreix la nova demanda de mobilitat generada pel fet que la població d’aquests municipis ha passat a tenir com a centre hospitalari de referència l’hospital Sant Joan de Déu de Sant Boi, en comptes del Complex Hospitalari Moisès Broggi.

El canvi de centre sanitari de referència s’està produint de manera progressiva, pel que es mantenen els serveis de bus actuals al Moisès Broggi de Sant Joan Despí per «garantir en tot moment una alternativa en transport públic als diferents centres sanitaris«, segons explica Territori en una nota de premsa. Els nous serveis els realitzaran els autobusos 574 (Corbera de Llobregat – La Palma – Molins de Rei – Hospital de Sant Boi) i el 575 (Vallirana – Cervelló – Sant Vicenç dels Horts – Hospital de Sant Boi).

Aquestes línies han estat dissenyades en col·laboració amb el Departament de Salut, els ajuntaments afectats, l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Delegació del Govern de la Generalitat a Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Notícies relacionades

Recomanacions personalitzades