La Santboiana segueix amb bons resultats

L’equip de Sergi Guerrero guanya contra el Burgos (34-28) al Baldiri Aleu i es manté tercer a la classificació de la Divisió d’Honor.

Imatge del Santboiana-Burgos // Jordi Elías – UE Santboiana

La Santboiana segueix amb la bona ratxa de resultats i aquesta jornada s’ha imposat al Burgos (34-28) al Baldiri Aleu. L’equip de Sergi Guerrero continua a la part alta de la classificació de la Divisió d’Honor i és tercer amb 44 punts. Tercera victòria consecutiva dels catalans.

Hugo Pichot i Imanol Martínez han aconseguit marques en els primers minuts, les dues transformades per Javier Rojas (14-0). El Burgos ha retallat les distàncies a partir de dos assajos i una transformació, però el degà ha tornat a ampliar el seu avantatge gràcies a un assaig d’Aleix Buira transformat per Rojas (21-12). Els visitants han situat el 21-18 abans del descans després de passar dos cops de càstig.

A la represa, el conjunt burgalès s’ha col·locat per davant amb un assaig transformat (21-25). La Santboiana ha reaccionat minuts després gràcies a una nova marca de Pichot transformada per Rojas (28-25). Els castellans han empatat a partir d’un cop de càstig, però els catalans han aconseguit la victòria quan Rojas ha passat entre pals dos cops de càstig per situar el 34-28 final.

Els propers partits del degà són contra El Salvador, a Valladolid, i Alcobendas, a casa. Aquests enfrontaments poden marcar si la Santboiana acaba entre els dos primers i es classifica directament per a les semifinals del play-off o juga la ronda de quarts de final. L’últim de la lliga regular, també clau, serà al camp de l’Ordizia.

Derrotes de sènior femení i sub-23 masculí

El primer equip femení ha caigut al camp del Sant Cugat B per 26-23 a la Divisió d’Honor Catalana. L’equip de Ricardo Martinena suma el bonus defensiu i és tercer amb 22 punts, els mateixos que el conjunt vallesà. Anna Puig, Ona Monés i Brigitte Guerra han fet els punts de la Santboiana a La Guinardera. La propera jornada és al camp del Poble Nou.

L’equip sub-23 masculí ha perdut contra l’Alcobendas per 3-19 a casa. Els de Diego Godoy i Paco Baena es queden amb 42 punts i són segons del grup A de la Competició Nacional. Víctor Rodríguez ha fet els únics tres punts dels santboians. El proper partit és al camp de Les Abelles, líder.

Recomanacions personalitzades