Sant Boi posa en marxa un cercador d’expertes

L’Ajuntament ha creat un portal web on les dones de la ciutat es poden inscriure per posar a disposició de qualsevol persona els seus coneixements, experiències o serveis. La campanya té com a objectiu visibilitzar el conjunt d’expertes de Sant Boi per promoure la igualtat.

L’Ajuntament convida a les dones santboianes a crear un perfil per establir contactes // Ajuntament

L’Ajuntament de Sant Boi ha creat el portal web ‘Cercador d’expertes de Sant Boi de Llobregat‘ amb motiu del Dia Internacional de les Dones, celebrat el passat 8 de març. 

La web convida a totes les santboianes a inscriure’s per posar a disposició de qualsevol persona els seus coneixements, les seves experiències en qualsevol disciplina i els seus serveis «tant si exerceixen una professió remunerada o no«, tal com explica el consistori en una nota de premsa.

L’eina digital permet trobar dones expertes en perfils i activitats diferents. El cercador té una interfície fàcil d’utilitzar, amb un formulari per donar-se d’alta com a referent, i un menú de matèries per accedir a les expertes per trobar des d’una científica a una cosidora; per exemple.

Les dones inscrites poden fer servir el nou portal per iniciar col·laboracions de tota mena, com el desenvolupament de treballs comunitaris o professionals. La iniciativa es basa en la campanya ‘La meva referent’, que es va engegar fa un any, i té com a objectiu visibilitzar el conjunt d’expertes de la ciutat per promoure la igualtat.

Recomanacions personalitzades