El Santboià cau golejat contra el líder

Derrota de l’equip del Baix Llobregat, tot i que s’ha avançat al marcador al camp del Tona (4-1), però es manté cinquè a la classificació del grup 2 de Primera Catalana.

Imatge d’arxiu // David Ferrer – Futbol Club Santboià

Derrota del Santboià en un nou desplaçament a la comarca d’Osona. L’equip entrenat per José Alcaraz ha perdut al camp del líder, el Tona, per 4-1 a la jornada 20 i es queda amb 33 punts a la taula classificatòria del grup 2 de Primera Catalana.

Galderic ha avançat el Santboià al primer minut de partit, però el conjunt local ha empatat abans del descans amb un gol de Gaitán. A la represa, el Tona ha marcat tres dianes més per situar el 4-1 final al marcador. Els autors han estat Molist, Vallcorba i Rossell. Amb aquest resultat, els del Baix Llobregat acumulen dues derrotes consecutives i sumen dues victòries (contra Rubí i Sant Cugat) a les sis últimes jornades.

El proper partit del Santboià és contra la UE Vic al Joan Baptista Milà.

Fitxa tècnica

UE Tona: Blanquera, Bofill, Banús, Gaitán (Feixas), Iván (Eloi), Rossell, Vallcorba, Abiola (Dídac), Molist, Salarich i Sebas.

FC Santboià: Pau, Adán, Peñas, Dani Martínez (Felius), Joan, Robert Ferrer, Galderic (Biel), Serigne (Guillermo Marín), Ferri (Marcos), Rubén (Villalba) i Adrián Toro.

Gols: 0-1, Galderic (min 1). 1-1, Gaitán (min 23). 2-1, Molist (min 62). 3-1, Vallcorba (min 76). 4-1, Rossell (min 89).

Àrbitre: Pol Fonts Alabau. Grogues a Abiola, Banús, Bofill i Enric per part del Tona. Grogues a Joan, Dani Martínez i Marcos al Santboià.

Estadi: ZEM de Tona.

Derrota del Santboià femení

El primer equip femení perd 1-2 a casa contra la Fundació Acadèmia de Futbol L’Hospitalet B, a la jornada 19 del grup 3 de la Segona Divisió Catalana, i segueix setè amb 25 punts. Elena Rizo ha avançat el Santboià a la primera part, però les visitants han remuntat després del descans. El proper partit és al camp de la Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts.

Recomanacions personalitzades