Una victòria de la Santboiana al doble derbi contra el Barça

El primer equip masculí del degà s’imposa (18-15) en un enfrontament marcat per la igualtat i el sènior femení cau per 8-43.

Celebració de la victòria del sènior masculí // Jordi Elías – UE Santboiana

Victòria de la Santboiana contra el Barça per 18-15 al derbi de la Divisió d’Honor masculina. L’equip de Sergi Guerrero segueix a la part alta de la classificació i és tercer amb 40 punts.

La primera meitat ha estat igualada al Baldiri Aleu. El Barça s’ha avançat amb un cop de càstig de Bautista Güemes i Javier Rojas ha empatat pocs minuts després (3-3). Els blaugranes s’han tornat a posar per davant (3-10) a partir d’un assaig de Facundo Domínguez i la transformació de Güemes. Rojas ha retallat les distàncies (6-10) abans del descans.

A la represa, els de Guerrero han remuntat gràcies a una marca de Zé Conde transformada per Rojas (13-10) i Aleix Buira ha augmentat l’avantatge local amb un altre assaig (18-10). Els visitants s’han acostat a només tres punts a partir d’una marca de Pablo Ortiz (18-15), però la victòria dels del Baix Llobregat no s’ha escapat i s’ha mantingut fins al final. El Barça suma el bonus defensiu i la Santboiana es consolida a la zona alta.

El proper partit del degà torna a ser al Baldiri Aleu, contra el Burgos, després de l’aturada per seleccions.

Derrota del sènior femení

El primer equip femení ha perdut contra el Barça per 8-43 a la Divisió d’Honor Catalana. L’equip de Ricardo Martinena continua segon amb 21 punts.

Primera part dominada pel Barça, que ha arribat al descans guanyant per 3-21 després de tres marques transformades i la Santboiana ha puntuat amb un cop de càstig passat per Rut Figueras.

Imatge del derbi femení // Jordi Elías – UE Santboiana

A la represa, les blaugranes han augmentat la distància al marcador a partir de quatre assajos més i una transformació. Anna Paloma ha aconseguit una marca per part de les locals. Claudia Peña, Blessing Orji, Roberta Cojocariu, Paula León, Annia Segarra, Ana Iglesias i Sara Rodríguez han fet els punts del Barça en aquest derbi.

La propera jornada de la Santboiana és al camp del Sant Cugat B després de l’aturada pel Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques.

Nova victòria del sub-23

L’equip sub-23 masculí segueix amb la bona ratxa de resultats i ha sumat un nou triomf. Després de la victòria al derbi, els de Diego Godoy i Paco Baena s’imposen al CAU Valencia i s’acosten al liderat del grup A de la Competició Nacional. Nico Francisquelo, Víctor Rodríguez, Martí Vicente i Mikel Lafraya han fet els punts dels santboians. El proper partit és contra l’Alcobendas a casa després de la jornada de descans.

Recomanacions personalitzades