La Santboiana inicia el 2022 perdent a Alcobendas

El degà cau clarament a Las Terrazas (39-13) i encaixa la segona derrota de la temporada en l’estrena de l’any. L’equip de Sergi Guerrero queda eliminat de la Copa del Rei.

Instant del partit entre Alcobendas i Santboiana // All&Go

Dura desfeta de la Santboiana contra l’Alcobendas Rugby (39-13) a Las Terrazas, a la jornada 8 de la Divisió d’Honor. L’equip de Sergi Guerrero es queda amb 27 punts a la classificació i segueix colíder. Després d’aquest resultat, el degà marxa de Madrid sense sumar després d’un mal partit, encaixa la segona derrota i queda eliminat de la Copa del Rei.

La primera part ha estat dominada per l’Alcobendas, que ha aconseguit dues marques, una transformació i dos cops de càstig a pals. Els de Sant Boi de Llobregat només han pogut puntuar amb dos cops de càstig passats per Javier Rojas. 18-6 al descans.

A la represa, el conjunt madrileny ha continuat sent superior i ha ampliat el seu avantatge fins al 32-6. Els visitants han retallat la diferència a partir d’un assaig de càstig (32-13), però els locals han tancat el marcador amb una nova marca transformada per posar el 39-13 final.

El partit de El Salvador, equip que està empatat amb el degà al liderat, ha quedat ajornat pel Covid-19 aquesta jornada. La Santboiana rep el Complutense Cisneros al Baldiri Aleu el proper cap de setmana.

Recomanacions personalitzades