Can Massallera repeteix jornada de vacunació sense cita prèvia per a majors de 40 anys aquest diumenge

El dia 9 es van posar fins a 1.200 dosis de reforç contra la covid-19 durant la primera campanya de vacunació massiva de l’any. Per continuar augmentat el ritme d’administració de la tercera dosi, Can Massallera torna a allotjar una nova jornada de vacunació el pròxim diumenge 16 de gener de les 9 a les 14:30 hores i de les 15:30 a les 20:30.

Cues durant una altra jornada de vacunació organitzada a l’estiu al CAP Camps Blancs // Arxiu

El ritme de vacunació contra la covid-19 a Sant Boi no s’atura i Can Massallera torna a ser l’escenari d’una jornada de vacunació sense cita prèvia per posar la dosi de reforç als santboians majors de 40 anys. El pròxim diumenge professionals sanitaris administraran aquesta tercera vacuna de les 9 a les 14:30 hores i de les 15:30 a les 20:30 hores.

Els veïns de la ciutat que es vulguin vacunar s’hauran d’identificar amb la targeta sanitària o bé amb un altre document oficial, com el DNI o el passaport.

Llargues cues

En la campanya per vacunar sense cita organitzada diumenge passat es van posar més de 1.200 dosis. Tot i les bones notícies, veïns de la ciutat s’han queixat a les xarxes socials de les llargues cues que es van formar. També han criticat que «no es respectés a les persones amb cita prèvia» i es fes «una única fila» a primera hora. Davant d’això, l’Ajuntament assegura que «va ser un error que es va solucionar al matí» i que en futures convocatòries «es prioritzarà l’atenció de les persones amb cita».

En aquest sentit, cal recordar que, a banda de ser l’escenari d’aquestes jornades, Can Massallera és un punt de vacunació habitual amb cita prèvia. S’administra de manera regular tant la dosi de reforç com les primeres vacunes, a més d’acollir també la vacunació infantil.

Recomanacions personalitzades