Can Massallera acull aquest diumenge una jornada de vacunació sense cita prèvia per majors de 40 anys

Els santboians majors de 40 anys que encara no hagin rebut la dosi de reforç contra la covid-19 es podran vacunar aquest diumenge dia 9 a Can Massallera entre les 10 i les 20 hores. Caldrà portar la targeta sanitària o un document d’identificació.

L’agost Sant Boi ja va ser l’escenari de dues jornades de vacunació // Arxiu – María Samblás

La sisena onada no dona treva ni a Sant Boi ni a la resta del territori. Per augmentar el ritme de vacunació i combatre-la, el departament de Salut ha organitzat una jornada de vacunació sense cita prèvia aquest diumenge a Can Massallera.

La jornada va dirigida als veïns de la ciutat majors de 40 anys que encara no han rebut la dosi de reforç contra la covid-19. Els sanitaris posaran aquesta dosi de manera ininterrompuda entre les deu del matí i les vuit del vespre. Cal recordar que és necessari que hagin passat un mínim de sis mesos des que es va rebre la segona vacuna.

Tercera jornada

Per poder vacunar-se, caldrà identificar-se amb la targeta sanitària individual o bé amb un document d’identificació, com el DNI o el passaport.

És la tercera vegada que la ciutat acull una jornada de vacunació sense cita prèvia, les dues anteriors, però, es van organitzar al CAP Camps Blancs. En la primera es van posar unes 275 vacunes.

Recomanacions personalitzades