Més de 275 vacunes administrades en la jornada de vacunació massiva a Sant Boi

El passat dimecres 18 d’agost el CAP Camps Blancs acollia una campanya de vacunació sense cita prèvia per a majors de 12 anys que encara no haguessin rebut cap dosi de la vacuna contra la Covid. Fins a 276 persones s’hi van apropar per rebre la primera inoculació.

A primera hora del matí es van generar llargues cues al CAP // María Samblás

Les persones vacunades a Sant Boi segueixen augmentant setmana rere setmana, i més a causa de les diferents campanyes que ha engegat el departament de Salut de la Generalitat per accelerar el ritme de vacunació durant el mes d’agost a tot Catalunya.

El passat dimecres dia 18, el CAP Camps Blancs acollia una jornada de vacunació massiva, de 9 del matí a 1 del migdia, dirigida a totes aquelles persones majors de 12 anys que encara no haguessin rebut cap dosi de la vacuna. No calia estar empadronat a Sant Boi.

Concretament durant aquestes quatre hores en què el Centre d’Atenció Primària va estar oferint aquest servei es van vacunar 276 persones segons expliquen des de l’Ajuntament de Sant Boi.

El consistori també informa que hi haurà una nova campanya de vacunació massiva sense cita prèvia al municipi. Serà el proper dimarts 24 d’agost, al mateix CAP Camps Blancs, de 9h a 13h.

Recomanacions personalitzades