El toc de queda s’acaba aquest divendres a Sant Boi

El TSJC no avala els nous criteris de la Generalitat per mantenir el toc de queda a la majoria de municipis de Catalunya i, a partir d’avui, només estarà vigent en 19 municipis: els de més de 5.000 habitants amb una incidència acumulada igual o superior a 250 casos per 100.000 habitants en els últims set dies.

Imatge d’arxiu de la policia local de Sant Boi // Ajuntament

Sant Boi de Llobregat deixarà de tenir toc de queda d’1h a 6h de la matinada a partir d’aquest divendres. Així ho ha decidit el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que considera que les limitacions de mobilitat durant la matinada només s’han d’aplicar als municipis de més de 5.000 habitants que tinguin una incidència acumulada a set dies de 250 casos diagnosticats de Covid-19 per cada 100.000 habitants, i no de 125 contagiats com havia proposat dimarts passat el Procicat.

Així el tribunal només permet mantenir el toc de queda a 19 municipis, i Sant Boi no està entre ells. Pel que a partir d’aquest divendres ja no hi haurà restriccions de mobilitat al municipi des de la una fins les sis de la matinada com hi havia des de mitjans de juliol.

El que sí que es manté és la limitació de les reunions a un màxim de 10 persones, i les restriccions de l’horari de totes les activitats fins les 00.30h.

Recomanacions personalitzades