El Santboià comença l’any sumant un punt

L’equip de José Alcaraz, que s’ha avançat dues vegades al marcador, no passa de l’empat al camp del Sant Ildefons (2-2) en el primer partit del 2022.

Celebració d’un gol // David Ferrer – Futbol Club Santboià

Un empat del Santboià al camp del Sant Ildefons (2-2), a la penúltima jornada de la primera volta del grup 2 de Primera Catalana. Els de José Alcaraz sumen 22 punts i baixen a la tercera posició de la classificació.

L’equip de Sant Boi de Llobregat s’ha avançat amb un gol de Ferri a la primera part. A la represa, Chechu ha empatat en els primers instants. Hicham ha tornat a col·locar els visitants per davant i Avilés, de penal, ha marcat el 2-2 definitiu. Tot i agafar avantatge dues vegades, els vermells no han pogut aconseguir la victòria al camp del penúltim classificat. Alcaraz ha estat expulsat amb targeta vermella directa.

El Santboià tancarà la primera volta contra el Santfeliuenc, equip acabat de baixar de la nova Tercera Divisió RFEF, al Joan Baptista Milà el proper cap de setmana.

Fitxa tècnica

UE Sant Ildefons: Arnau, Chechu, Ortega (Víctor), Gosa (Álvaro García), Bernal, Yeray, Aniol, Joan (Jonathan), Pozzo, Giancarlo (Marc) i Avilés (Bellido).

FC Santboià: Diego, Adán, Marcos, Joan (Dani Martínez), Álex Peñas, Gabaldón, Rubén (Hicham), Ferri (Galderic), Serigne (Biel), Guillermo Marín i Adrián Toro (Over).

Gols: 0-1, Ferri (minut 43). 1-1, Chechu (minut 46). 1-2, Hicham (minut 70). 2-2, Avilés, de penal (minut 76).

Àrbitre: Iván Ramos Muñoz. Grogues a Ortega, Jonathan, Bellido, Bernal i l’entrenador Iván Rodríguez al Sant Ildefons. Grogues a Adrián Toro i Ferri i expulsió amb vermella directa de José Alcaraz al Santboià.

Estadi: Municipal de Sant Ildefons (Cornellà de Llobregat).

El Santboià femení comença el 2022 amb derrota

L’equip sènior femení ha caigut (7-3) al camp de La Florida, a la jornada 11 del grup 3 de la Segona Catalana, i segueix a la setena posició de la classificació amb 13 punts. Les visitants han pogut empatar a la segona part quan perdien 3-0, però les locals han marcat quatre gols en els darrers 25 minuts del temps afegit. Paola Romero i Sara Peralta han fet les dianes santboianes. El pròxim partit del conjunt vermell és contra el Levante Las Planas C a casa.

Recomanacions personalitzades