Doble derrota del Sant Boi de softbol

L’equip que entrena Xavi Civit perd la sèrie amb el CBS Rivas de Madrid en la primera jornada de la fase final de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà

Doble derrota del CBS Sant Boi davant el CBS Rivas de Madrid, a casa, en la primera jornada de la fase final de la Divisió d’Honor de softbol. L’equip de Xavi Civit juga la propera sèrie al camp del Viladecans, en el derbi comarcal.

L’equip madrileny s’ha imposat en el primer partit (0-7). El segon enfrontament de la jornada també ha acabat amb victòria clara de les visitants per 0-12. El Sant Boi té un triomf i cinc derrotes a la classificació del grup 1 de la fase final. El CBS Rivas segueix invicte.

Els propers partits del Sant Boi són al camp del Viladecans en la tercera i última jornada.

Recomanacions personalitzades