El Sant Boi de softbol es classifica per a la Copa de la Reina

L’equip sènior s’imposa al camp del Miralbueno Zaragoza en l’última jornada i finalitza tercer la fase regular de la Divisió d’Honor.

Imatge d’arxiu // Carles Cerdà

Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol a Saragossa contra el CBS Miralbueno en l’última jornada. L’equip que entrena Xavi Civit acaba tercer la fase regular de la Divisió d’Honor i es classifica directament per a la Copa de la Reina.

L’equip sènior ha estat superior i ha guanyat de forma clara els dos partits de la sèrie a Saragossa (0-15 i 1-19). Amb aquests resultats, el conjunt del Baix Llobregat acaba en la tercera posició de la taula classificatòria. El balanç és de tretze victòries i set derrotes.

El Sant Boi es classifica directament per a la Copa de la Reina. També es jugarà amb el CBS Rivas i el CB Viladecans un lloc al play-off final en la segona fase de la Divisió d’Honor.

Recomanacions personalitzades