El Sant Boi de softbol aconsegueix una doble victòria

L’equip sènior s’imposa a l’Antorcha de València en la sèrie corresponent a la desena jornada de la Divisió d’Honor. Aquest cap de setmana finalitza la lliga a Saragossa.

Imatge d’arxiu d’un partit del Sant Boi // Carles Cerdà

Doble victòria del CBS Sant Boi de softbol a casa. L’equip de Xavi Civit ha guanyat els dos partits de la sèrie contra l’Antorcha de València, rival directe, i es torna a col·locar tercer a la taula classificatòria amb onze triomfs i set derrotes. Aquest cap de setmana acaba la lliga amb el CBS Miralbueno a Saragossa.

L’equip sènior ha guanyat el primer partit per 5-4 i el segon 5-2. Gran treball de les jugadores del Sant Boi en els dos enfrontaments davant d’un rival directe de la part alta. El Sant Boi tanca la lliga al camp del Miralbueno Zaragoza aquest cap de setmana.

Recomanacions personalitzades