Judith Corachán acaba desena al Mundial de mitja distància

La triatleta de Sant Boi de Llobregat finalitza la prova en la desena posició a Samorín (Eslovàquia) amb un temps de 4 hores, 31 minuts i 20 segons.

Judith Corachán és desena a Samorín // Challenge Family

Judith Corachán ha acabat desena al The Championship o Mundial de mitja distància disputat a Samorín (Eslovàquia). El seu temps ha estat de 4 hores, 31 minuts i 20 segons. La triatleta de Sant Boi de Llobregat ha tornat a la competició després de superar una lesió.

Aquesta prova ha constat de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de ciclisme i 21 quilòmetres de cursa a peu. Samorín, escenari del Mundial, és una ciutat situada prop de Bratislava, capital del país, i de la frontera amb Hongria. The Championship forma part de la Challenge Family, que és una organitzadora de curses de triatló per tot el món.

L’esportista santboiana ha estat desena amb un temps de 4 hores, 31 minuts i 20 segons en el retorn a la competició. Lucy Hall (Regne Unit) s’ha proclamat campiona de mitja distància. L’espanyola Sara Pérez, segona, i Haley Chura (Estats Units) han completat el podi a Samorín. La natació, a les aigües del riu Danubi, el ciclisme i la cursa a peu s’han desenvolupat dins el X-Bionic Sphere, que és un dels centres d’alt rendiment esportiu més grans del món.

Un incident durant el segment ciclista ha perjudicat Corachán. Una moto de la cursa que anava amb el grup de Judith s’ha equivocat de recorregut i ha provocat una pèrdua de temps elevada, més de 15 minuts, fins a recuperar el rumb. La triatleta de Sant Boi no ha abandonat la prova i ha finalitzat en la desena posició. El proper repte de Corachán és el Triatló Frómista, triatló olímpic sense drafting, a Palència.

Recomanacions personalitzades