Pau Gasol torna a guanyar la Lliga ACB amb el Barça

El santboià, en la segona etapa, suma la seva tercera lliga amb els blaugranes després del triomf contra el Reial Madrid per un global de 2-0 al play-off final.

Pau Gasol posa amb el trofeu // acb Photo – D. Grau

Pau Gasol ha aconseguit la seva tercera Lliga ACB com a jugador del FC Barcelona. L’equip de Sarunas Jasikevicius ha derrotat el Reial Madrid al play-off final per un global de 2-0. Dinovena lliga del bàsquet blaugrana.

El pivot de Sant Boi de Llobregat ha participat en la consecució de la Lliga ACB, un títol que el Barça no guanyava des del 2014. L’equip blaugrana ha finalitzat en la segona posició de la fase regular amb 32 victòries i 4 derrotes. Els de Jasikevicius s’han imposat al Club Joventut de Badalona als quarts de final i al CB Canarias de Tenerife a les semifinals. Les dues eliminatòries 2-1 en el global.

A la final, els jugadors del FC Barcelona han guanyat el Reial Madrid per un global de 2-0. Victòries en el primer partit (75-89) a Madrid i en el segon (92-73) al Palau Blaugrana. Superioritat barcelonista contra el conjunt blanc en els dos enfrontaments.

El Barça és el nou campió de la Lliga ACB // acb Photo – D. Grau

L’esportista català ha arribat al Barça al febrer d’aquest any per jugar el tram final de la Lliga ACB i de l’Eurolliga. En la seva primera etapa al club, el santboià ja va guanyar dues lligues i una Copa del Rei. La secció tanca la temporada amb el doblet de Lliga ACB i Copa del Rei, i el subcampionat de l’Eurolliga en el primer any de Jasikevicius a la banqueta.

El jugador de Sant Boi podria estar als Jocs Olímpics de Tòquio, si entra a la convocatòria de la selecció espanyola de Sergio Scariolo.

Recomanacions personalitzades