Les places de càrrega i descàrrega de Sant Boi es poden reservar a través del mòbil

Sant Boi entra dins del catàleg de SPRO, una aplicació mòbil de l’Àrea Metropolitana de Barcelona que permet reservar places de carrega i descàrrega per estacionar-hi durant 30 minuts. L’aplicació ja funciona a municipis com Barcelona, l’Hospitalet i Esplugues entre d’altres.

SPRO permet localitzar i reservar places de càrrega i descàrrega // AMB

Les places d’aparcament de càrrega i descàrrega de la ciutat ja es poden reservar a través del telèfon mòbil després que Sant Boi hagi entrat al catàleg d’SPRO, una app de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) pensada sobretot per als transportistes que permet reservar i buscar places d’aparcament d’aquest tipus a diversos municipis metropolitans.

L’aplicació, que és gratuïta, permet als usuaris reservar places de càrrega i descàrrega durant 30 minuts gratuïts dins dels horaris establerts per aquest tipus d’activitat, així com localitzar places disponibles. També ofereix la possibilitat de rebre alertes personalitzades quan el temps d’estacionament estigui a punt d’acabar.

El vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l’AMB, Antoni Poveda, destaca que la nova app és “un instrument que dona resposta a una demanda històrica dels transportistes”. L’alcaldessa, Lluïsa Moret, també creu que el nou dispositiu permetrà “fer un ús unificat i més còmode dels estacionaments de càrrega i descàrrega als municipis metropolitans”.

L’app ja funciona a set municipis metropolitans

SPRO és una app que es va posar en marxa l’estiu passat i que ja funciona a municipis com Barcelona, Castelldefels, Badalona, l’Hospitalet de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Just Desvern i Santa Coloma de Gramenet. Properament està previst que també es posi en marxa al Prat de Llobregat. Des que es va activar, l’app ja compta amb més de 84.865 usuaris i s’ha descarregat 89.763 vegades.

La posada en marxa d’aquesta aplicació, que es pot descarregar en aquest enllaç, se suma a AMB Aparcament Metropolità, una altra app de l’ens metropolità que des del març de l’any passat també està activa a Sant Boi i permet pagar la zona blava per mitjà del telèfon mòbil.

Recomanacions personalitzades