Pau Gasol és presentat com a jugador del Barça

El pívot de Sant Boi de Llobregat torna a l’equip de bàsquet blaugrana per afrontar el tram final de la temporada. L’acte s’ha fet al Palau Blaugrana.

Presentació de Pau Gasol // Germán Parga – FC Barcelona

Pau Gasol ha estat presentat com a nou jugador del Barça de bàsquet en un acte que s’ha celebrat al Palau Blaugrana. El pívot de Sant Boi de Llobregat torna a l’equip culer per afrontar el tram final de la temporada.

La presentació ha comptat amb la presència de Joan Laporta, president del FC Barcelona; Josep Cubells, directiu responsable de la secció; Rafael Yuste, vicepresident primer; Elena Fort, vicepresidenta; Eduard Romeu, vicepresident; Nacho Rodríguez, mànager esportiu; Juan Carlos Navarro, responsable del bàsquet formatiu; Pierre Oriola, Adam Hanga i Nikola Mirotic, els tres capitans; i Sarunas Jasikevicius, entrenador. Gasol també ha estat acompanyat pels seus pares, el seu germà petit i la seva dona i filla.

El jugador ha afirmat que «estic molt agraït i content de tornar a casa. És un moment molt especial. Fa 20 anys vaig marxar del club com a jugador i en els darrers anys he estat exercint tasques diverses en representació del club». Sobre el retorn a la pista, Gasol ha dit que no té una data fixada: «Estem treballant bé i seguint el pla que vam establir amb el Saras (Jasikevicius), el cos tècnic i els metges. No vull fer-me moltes il·lusions, però estem en el bon camí».

Al mes de febrer es va fer oficial el seu fitxatge, però s’ha realitzat la presentació després de les eleccions al club. L’esportista santboià segueix amb els entrenaments amb l’objectiu de tornar a jugar aviat amb el Barça.

Recomanacions personalitzades