Pau Gasol supera la revisió mèdica amb el FC Barcelona

El pivot de Sant Boi de Llobregat entrena de forma individual amb l’equip blaugrana després de passar el reconeixement mèdic.

Pau Gasol supera la revisió mèdica // Paco Largo – FC Barcelona

Pau Gasol ha superat la revisió mèdica amb el FC Barcelona i ja ha entrenat amb l’equip de forma individual al Palau Blaugrana. El pivot prepara el seu retorn a la competició en la segona etapa al club.

El jugador de Sant Boi de Llobregat ha passat de forma satisfactòria el reconeixement mèdic corresponent al seu fitxatge pel Barça entre la Ciutat Esportiva Joan Gamper i l’Hospital de Barcelona. Gasol ha estat en contacte amb Juan Carlos Navarro, responsable del bàsquet formatiu, i Joan Laporta, guanyador de les eleccions a la presidència.

L’esportista santboià ja ha entrenat de forma individual al Palau Blaugrana aquesta setmana per al seu debut amb l’equip culer, dirigit per Sarunas Jasikevicius. El tècnic lituà i Gasol van coincidir en l’etapa anterior al Barça.

Els propers partits són contra el Casademont Zaragoza i l’Unicaja de Màlaga, a la Lliga ACB, i l’Olimpia Milà i l’Alba Berlín, a l’Eurolliga. Aquest dijous, el Barça ha guanyat a la pista del Reial Madrid (76-81) en el clàssic i s’ha classificat matemàticament per als quarts de final de la competició europea.

Recomanacions personalitzades