El Sant Boi de beisbol suma quatre victòries consecutives

L’equip del Baix Llobregat guanya els dos partits de la sèrie davant del Miralbueno Zaragoza a casa. La propera jornada és el derbi a Viladecans.

Imatge del partit // Facebook CBS Miralbueno Zaragoza

Doble triomf del CBS Sant Boi en la vuitena jornada de la Divisió d’Honor de beisbol. L’equip de Candelario Díaz ha guanyat la sèrie contra el Miralbueno Zaragoza a casa. Els del Baix Llobregat es col·loquen amb set victòries, quatre de les quals consecutives, i nou derrotes a la taula classificatòria. La propera jornada és el derbi comarcal a Viladecans.

El Sant Boi s’ha emportat el primer partit de la sèrie (11-3) i el segon (4-1). L’equip del Baix Llobregat té set triomfs i nou derrotes, i finalitza la jornada a la setena posició de la classificació. Quatre victòries consecutives dels de Candelario Díaz després del doble triomf del cap de setmana passat davant dels Toros a Navarra.

Els catalans s’han mostrat sòlids en defensa i han fet un bon treball en atac contra el conjunt aragonès en els dos enfrontaments. La propera sèrie del Sant Boi és el derbi del Baix Llobregat al camp del Viladecans.

Recomanacions personalitzades