El Santboià no pot amb el cuer

L’equip entrenat per Agustín Vacas empata a 2 contra El Catllar, últim classificat, en la penúltima jornada del subgrup 2A de Primera Catalana.

Imatge d’arxiu d’un partit anterior contra el Gavà // David Ferrer – FC Santboià

El Santboià ha empatat (2-2) al Joan Baptista Milà davant del Catllar en la penúltima jornada del subgrup 2A de Primera Catalana. L’equip que entrena Agustín Vacas té 20 punts i és sisè a la classificació, empatat amb el Viladecans.

Omar ha avançat el Santboià al quart d’hora de joc i Palau ha empatat abans del descans. A la represa, novament Omar ha marcat el 2-1 per donar avantatge als del Baix Llobregat i Cunyat ha establert el 2-2 definitiu als últims instants. El Santboià havia perdut contra la Rapitenca (1-3) un dels partits ajornats, el dijous passat. El Catllar suma el primer punt fora de casa de la temporada.

Aquest dijous, 10 de juny, el Santboià recupera el partit ajornat davant del Vista Alegre, a Castelldefels. El proper cap de setmana finalitza la lliga al camp del Gavà.

Fitxa tècnica

FC Santboià: Álex Túnez, Richard Martinho, Picolo, Omar (Josele), Jota (Adrián Delgado), Christian Alarcón (Javi Lara), Sosa (Dani Martínez), Óscar Vacas, Erik Pérez (Gerard Beltrán), Rubén Saldaña i Luis Gaudioso.

CE El Catllar: Edgar, Paredes, Ortal, Vizcaíno (Chakir), Palau (Sergio), Hamir (Pau), Recasens, Menacho, Arqués (Ot), Sergio i Cunyat.

Gols: 1-0, Omar (min 15). 1-1, Palau (min 44). 2-1, Omar (min 48). 2-2, Cunyat (min 89).

Àrbitre: Artur Calbeto Marzo. Targetes grogues a Menacho i Recasens a El Catllar.

Estadi: Joan Baptista Milà.

Recomanacions personalitzades