El Santboià torna a la competició amb una victòria

L’equip entrenat per Agustín Vacas guanya al camp del Vilanova (2-3) en la jornada 16 del subgrup 2A de Primera Catalana.

Imatge d’arxiu // Fede González (Federicohete2.0)

Victòria del FC Santboià al Garraf. L’equip que entrena Agustín Vacas ha guanyat al camp del Vilanova (2-3) en la jornada 16 del subgrup 2A de Primera Catalana i és sisè a la classificació amb 19 punts. Els del Baix Llobregat han tornat a la competició després de descansar un cap de setmana i de l’ajornament de dos partits a causa del Covid-19.

El Vilanova ha començat amb dues oportunitats ben resoltes per Sito. Josele ha tingut la primera ocasió clara dels visitants amb un tir que ha refusat el porter local. Omar ha avançat el Santboià quan ha xutat a boca de canó aprofitant una passada de la mort de Josele. Després de la mitja hora, Álex Saldaña ha empatat en una rematada de cap a la sortida d’un còrner. En pocs minuts, Josele ha marcat l’1-2 mitjançant un llançament ajustat des de dins de l’àrea.

A la represa, Omar ha disposat de l’opció de marcar el tercer, però la seva rematada de cap ha marxat fora. Richard Martinho també l’ha tingut en un tir al travesser. Erik Pérez ha ampliat l’avantatge visitant quan s’ha plantat sol davant del porter, després d’una passada en profunditat, i l’ha superat amb un llançament ras. Omar i Gaudioso han tingut oportunitats per l’1-4. Boada ha fet el 2-3 final al temps de descompte. Amb el triomf, el Santboià es col·loca sisè a la classificació amb 19 punts. Encara té pendents els partits suspesos per Covid davant de la Rapitenca i del Vista Alegre.

El Santboià juga el 3 de juny a casa, contra la Rapitenca, un dels partits ajornats.

Fitxa tècnica

CF Vilanova: Javi Martínez, Tomás Teruel, Álex Cubedo (Edgar Doblas), Aleix Semur, Alejandro Pascua (Jair), Eric González, Oriol Boada, Luca Zarse, Álex Saldaña (Lucas Ribeiro), Dani Antolínez (Raúl Perea) i Víctor Miranda.

FC Santboià: Sito, Richard Martinho, Roger Peña, Carlos Martínez (Luis Gaudioso), Picolo, Omar (Sosa), Josele (Beltrán), Javi Lara, Óscar Vacas (Jota), Erik Pérez (Dani Martínez) i Miguel Ángel.

Gols: 0-1, Omar (min 22). 1-1, Saldaña (min 36). 1-2, Josele (min 39). 1-3, Erik Pérez (min 60). 2-3, Boada (min 90).

Àrbitre: Sergi Manuel Rimbau Guillaumes. Targeta groga a Víctor Miranda al Vilanova. Grogues a Óscar Vacas, Javi Lara, Picolo i Josele al Santboià.

Estadi: Alumnes Obrers.

Recomanacions personalitzades