Un incendi crema 200 metres de matolls al carrer Riera del Fonollar

El foc s’ha declarat aquest dimarts a mig matí per causes que es desconeixen. Set dotacions dels Bombers han treballat per apagar l’incendi, que s’ha donat per extingit al voltant de la una del migdia.

Set dotacions de Bombers han treballat en l’extinció de l’incendi // Bombers

Un incendi ha cremat aquest dimarts al matí 200 metres de matolls al carrer Riera del Fonollar, a l’alçada de l’empresa Washington Internacional, segons han informat fonts dels Bombers a aquesta redacció.

Els Bombers han rebut l’avís de l’incendi cap a les 11.29h i fins al lloc dels fets s’han desplaçat set dotacions del cos, que han donat per extingit el foc cap a la una del migdia. L’incendi s’ha declarat per causes que es desconeixen.

Recomanacions personalitzades