Iker Bonillo guanya la Cursa Ciclista del Llobregat

El Club Ciclista Sant Boi és l’organitzador de la cursa, puntuable per a la Copa d’Espanya junior 2021, en la seva 40a edició.

Iker Bonillo és el guanyador // Natascha Chekannikova

Aquest passat cap de setmana s’ha disputat la 40a edició de la Cursa del Llobregat entre Navàs i Sant Boi de Llobregat. El Club Ciclista Sant Boi ha estat l’organitzador de la prova, que és puntuable per a la Copa d’Espanya junior.

Iker Bonillo ha estat el guanyador d’aquesta cursa ciclista després de creuar la meta a Sant Boi en la primera posició. Marc Terrassa i Roberto Alonso han completat el podi de la classificació general.

Jerome Raus s’ha imposat a la muntanya, Axier Casado ha guanyat les Metes Volants, Pau Martí ha estat el millor junior de primer any, i Eolo Kometa, líder per equips. Raúl Carmona, del Club Ciclista Sant Boi, ha destacat en la combativitat. La cursa del Llobregat és la prova inicial de la Copa d’Espanya junior 2021.

Recomanacions personalitzades